Tilaa sulatus

Höyrysulatus

Höyry Matti – jäätyneiden putkien, rännien, viemäreiden, kattokaivojen sulatukseen

Tonttijohtojen sulattaminen on LVI-ammattilaisen hommaa

Kova pakkanen lisää vesijohtoputkien jäätymisriskiä. Vaara ei ole ohi silloinkaan, kun pakkanen alkaa lauhtua. Jos putket ylipäätään ovat jäätyäkseen, jäätyminen kiihtyy vielä, kun pakkanen lauhtuu.

Jos vesiputki tai vesimittari on jäätynyt, sitä ei kannata lähteä sulattamaan itse, vaan sulatustyö kannattaa jättää LVI-alan ammattilaisen hoidettavaksi.

Ainoa oikea sulatustapa on höyrysulatus. LVI-alan ammattilainen osaa huolehtia paineiden purkautumisesta oikealla tavalla ja estää lisävahinkojen syntymisen sulatuksen aikana.

Myös Desifiointiin ja puhdistukseen

Höyry irrottaa myös lian tehokkaasti ja ekologisesti

Tiesitkö, että höyrytys on myös erinomainen keino lian poistamiseen? Kuuma höyry irrottaa likaa ja puhdistaa monet erilaiset pinnat nopeasti, tehokkaasti ja ekologisesti – ilman myrkyllisiä puhdistusaineita.

Höyryä voidaan käyttää myös desinfiointiin ja erilaisiin pesuihin

  TILAA HÖYRYSULATUS

   

   

  >> Toimitushedot

   

  Höyry Matti sulattaa nopeasti ja luotettavasti

  Steam-Mate eli ”Höyry-Matti” on kevyt nestekaasukäyttöinen kannettava höyrynkehitin. Paineastiaviranomaisten hyväksymä, CE-merkitty, laite on kokoonsa nähden todella tehokas. Steam-Matea voidaan käyttää esimerkiksi rumpujen, sadevesijärjestelmien, viemäreiden ja vesijohtojen sulatuksissa, koneiden, laitteiden, varastojen ja karjatilojen puhdistuksissa ja desinfioinnissa sekä maasto-olosuhteissa kuuman veden tuottamiseen.